ما اینجاییم تا به رشد برند شما کمک کنیم! ۸۶۰۹۹۸۰۵-۰۲۱

۱۰ نکته کاربردی برای یک وب سایت موفق و استاندارد

۱- طراحی وب سایت خود را به افراد حرفه ای و با سابقه بسپارید

طراحی وب سایت شاید توسط افراد زیادی انجام  می شود، اما انجام این کار نیاز به تخصص و تجربه زیادی دارد، تا طراحی درست و قابل گسترش باشد، چنانچه طراحی وب سایت اصولی نباشد، نه تنها نیاز ها و انتظار شما را بر آورده نمی کند بلکه چنانچه در آینده بخواهید امکاناتی مثل باشگاه مشتریان، فروشگاه آنلاین، انجمن و خدمات بهینه سازی را بر روی آن انجام دهید قابل گسترش نباشد و نیاز به طراحی از ابتدا داشته باشد.

 

۲- وب سایت شما دارای نسخه موبایل و تبلت باشد.

امروزه استفاده از تلفن های همراه برای جستجو در اینترنت رو به گسترش است. مشاهده نسخه ی دسکتاپ یک وب سایت در موبایل یا تبلت به سختی انجام می شود و حتی در مواردی قابل استفاده نیست. بنابراین وب سایت شما باید رسپانسیو و یا همان واکنش گرا بوده و بسته به دستگاهی که با آن به سایت شما مراجعه شده، تغییر پیدا کند.

 

۳- وبسایت شما بر روی هاست (میزبان) مناسبی قرار داده شود

پس از طراحی وب سایت، اطلاعات بر روی هاست (سرور یا میزبان) قرار می گیرد تا از همه جای دنیا توسط اینترنت قابل دسترسی باشد. این میزبان بایستی متناسب با کاربرد سایت و میزان یازدید کننده دارای مشخصاتی مثل (فضای کافی، سرعت دسترسی بالا، حافظه کافی، ترافیک کافی) باشد. این عوامل در دسترس بودن سایت و سرعت بارگذاری صفحات تاثیر دارند.

 

۴- پویا و قابل مدیریت بودن

اطلاعات شما همواره یکسان نیست و مطمئنا تغییر پیدا می کند، با تغییر آدرس یا شماره تلفن، حذف و یا افزودن محصول، حذف و یا افزودن تصویر و بسیاری از موارد دیگر شما نیاز به تغییر در محتوای سایت دارید، اگر وبسایت شما قابل مدیریت نباشد، برای هر تغییر کوچکی به طراحی سایت خود وابسته هستید، این فرد ممکن است همواره در دسترس نباشد و یا به دلایلی این تغییرات را انجام ندهد، پس از همان ابتدا وب سایتی قابل مدیریت طراحی کنید.

 

۵- قابلیت دسته بندی محتوا

محتوای ایجاد شده در سایت بایستی قابل دسته بندی باشد، تا بسته به نیاز، بتوانید آرشیو هایی ایجاد کنید.

 

۶- چیدمان صحیح

چیدمان بخش های مختلف سایت باید استاندارد باشدتا کاربر بتواند به راحتی به بخش های مختلف آن دسترسی پیدا کند.

 

۷- استفاده از فونت و تصاویر مناسب

فونت و تصاویر مورد استفاده در سایت بایستی متناسب باشد زیرا در صورتی که خیلی بزرگ باشند باعث شلوغ جلوه دادن وب سایت و در در صورتی که از خیلی کوچک باشند، خوانایی از بین می رود.

 

۸- قابلیت ارتباط با کاربر

وبسایت بایستی دارای Rss و یا خبرنامه باشد، تا اطلاعیه و اخبار به آنها اطلاع داده شود و ارتباط  کاربران با سایت شما حفظ شود.

 

۹- از طریق موتورهای جستجو قابل جستجو باشد

جذب مشتری و دریافت ترافیک از موتورهای جستجو را سئو و یا بهینه سازی وبسایت می گویند. در بعضی موارد رقابتی، مثل نام محصول و یا حوزه فعالیت و کسب و کار شما سئو پس از  طراحی وب سایت و با هزینه جدا گانه ای انجام می شود، اما با جستجوی نام شرکت شما در موتورهای جستجو، در صورتی که منحصر به فرد باشد، بایستی به راحتی پیدا شده و کاربر به سایت شما هدایت شود.

 

۱۰- تیم پشتیبانی قوی

شرکت یا فرد طراح وب سایت بایستی همواره در دسترس باشد و خدمات پشتیبانی فنی را ارئه دهد. معمولا بعضی از خدمات پشتیبانی دارای هزینه و اموری نیز رایگان انجام می شود. این بستگی به قرار داد نوشته شده دارد، اما هنگام انتخاب طراح سایت از پشتیابی قوی و فوری اطمینان حاصل کنید.